Javna ustanova za upravljanje zaštićenim
dijelovima prirode na području Zadarske županije

02
lip

Konferencija AdriaPAN-a (Adriatic Protected Areas Network)

2.-6. lipnja 2014. godine, Pineto (Italija)

Konferencija je okupila niz stručnjaka iz jadranskih zemalja ciljem udruživanja napora u zaštiti morskog i obalnog područja, očuvanja bioraznolikosti, promicanja prirodnih, kulturnih i povijesnih vrijednosti i poticanja održivog razvoja Jadrana kao zajedničkog blaga. Na radionicama su izložene inicijative i prekojadranske projektne ideje u vidu intenzivnije razmjene znanja i iskustava te suradnje u zaštiti prirode i okoliša te održivog razvoja morskih i obalnih zaštićenih područja.

Obzirom da JU „Natura Jadera“ aktivno sudjeluje u radu AdriaPAN-a, bili smo pozvani da na konferenciji sudjelujemo s prezentacijom naših područja i rada ustanove kao poželjnog partnera u EU projektima.

Misija AdriaPAN mreže je olakšano povezivanje morskih i obalnih zaštićenih područja na Jadranu i poboljšanje partnerske djelotvornosti, kako u upravljanju, tako i u planiranju aktivnosti. AdriaPAN je osnovan 2008. godine, a danas mreža broji 39 članova i preko 30 povezanih organizacija (institucija, udruga i poslovnih subjekata) iz svih jadranskih zemalja.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...