Javna ustanova za upravljanje zaštićenim
dijelovima prirode na području Zadarske županije

17
velj

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje) za radno mjesto čuvara prirode „Natura-Jadera“ javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije

Zadar, 17. veljače 2017. godine

„Natura-Jadera“ javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije

 

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje) za radno mjesto čuvara prirode „Natura-Jadera“ javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije

Prethodna provjera znanja održati će se

24. veljače 2017. godine (petak) u 10.00 sati

u prostorijama Lovačkog saveza Zadarske županije
Ivana Mažuranića 32a
23000 Zadar

Kandidati prijavljeni na oglas za prijam u službu na radno mjesto čuvara prirode „Natura-Jadera“ javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije objavljen kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – područni ured Zadar dana 23. siječnja 2017. s istekom roka za prijave na oglas dana 7. veljače 2017. koji udovoljavaju formalnim uvjetima oglasa pozivaju se da pristupe pisanom testiranju u sklopu kojeg će se obuhvatiti provjera znanja engleskog jezika te poznavanja tematike zaštite prirode i djelatnosti javne ustanove „Natura Jadera“.

Pisana provjera će sadržavati 20 pitanja, a svaki točan odgovor će iznositi 1 bod. Kandidati koji ostvare najmanje 90% bodova iz provjere znanja putem pisanog testiranja bit će pozvani na razgovor. Vrijeme provođenja razgovora s odabranim kandidatima obaviti će se u dogovoru s kandidatima.

Kandidati koji nisu udovoljili formalnim uvjetima oglasa o razlozima ne udovoljavanja obaviješteni su pisanim putem i ti kandidati neće moći pristupiti prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti.

Svi kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom donijeti identifikacijsku ispravu, jer ukoliko se ne bude mogao utvrditi njihov identitet neće moći pristupiti testiranju.

Potrebno je sa sobom donijeti i kemijsku olovku.

Smatra se da je kandidat koji se navedenog dana ne odazove u naznačeni sat testiranja, povukao prijavu na oglas i ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas. Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja bez obzira na razloge koji priječe da se testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Ovaj poziv objavljuje se na web stranici Natura-Jadera javne ustanove.

Postupak testiranja provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...